Carlos & the Bandidos hebben hun tour gecanceld

Helaas, helaas Carlos & the Bandidos hebben hun tour gecanceld, waardoor ze 20 juli niet bij ons op de meeting staan.
Er is een swingende vervanging gevonden; Sandy and the Wild Wombats
Opgericht in 2015, meteen al een grandioze cd uitgebracht Devoted to Rock’n’Roll en de 12 inch vinyl The Girl Can’t Help It en diverse samplers waaronder hun hit “Wild One – Real Wild Child”. Met deze successvolle albums volgden in 2016 en 2017 tours onder de namen van de albums door Europa enhet befaamde Viva Las Vegas weekend in de USA. Ze brengen een mix van Rock’n’Roll, Rockabilly, Rockin’ Blues, Rockin’ Country en meer aanverwante stijlen. Eind 2018 werd de nieuwe cd Wanderlust geprensenteerd, met meest eigen songs. De band is helaas zelden in Nederland te zien dus grijpt uw kans tijdens de Rock ’n Roll meeting! Let’s have a wild night with “Sandy and the Wild Wombats”!